Recept: Zapečený chleba po italsku

Bulvar24.cz – online lifestyle magazín, který má smysl číst!

Bulvární online lifestyle magazín o celebritách, slavných lidech, úspěšných lidech a dění kolem Vás. Bulvár, který má smysl číst!

S Alishou v kuchyni

Recept: Zapečený chleba po italsku

Zapečený chleba po italsku

Víkend klepe na dveře… už víte, co si udělat dobrého na snídani? Když jsou ty Italské dny v Lidlu, tak co zkusit třeba můj ZAPEČENÝ CHLEBA PO ITALSKU… je to opravdu rychlovka, kterou jen tak někdo nedělá, takže se před rodinou ukážete jako „šéfkuchař“. Tento zapečený chlebík je výborný i studeny na svačinku.

Alisha Easy Cooking

Časová náročnost: 5 minut příprava /5 minut zapékání

Počet porcí: 2 porce

Ingredience:

  • 2 vajíčka
  • 2 vyšší krajíce chleba
  • 2 cherry rajčátka
  • 2 plátky parmské šunky
  • 2 lžíce strouhané mozzarelly (na pizzu)
  • pár lístků čerstvé bazalky

Krok č.1: Z chleba vyřízneme za pomoci nože měkkou část a všechny zbylé ingredience si nakrájíme na malé kostičky (z rajčat odstraníme dužinu, aby nebyla směs „vodnatá“).

Krok č.2: Na pánvi na olivovém oleji osmahneme jednu stranu chleba a otočíme. Nyní do středu chleba dáme všechny nakrájené ingredience. Zalijeme rozšlehaným vajíčkem a posypeme mozzarellou.

Krok č.3: Pod pokličkou nebo v troubě pod grilem necháme 5minut zapéct a můžeme servírovat.

Dobrou chuť

Něco navíc:

  • do směsi můžeme přidat i nakrájené chilli papričky, aby to bylo pikantnější,
  • kombinacím se meze nekladou – zkuste přidat třeba i olivy, kapary nebo osmaženou cibulku,
  • pro vegetariány nahraďte parmskou šunku plátky avokáda.

Přeji Vám #zdravejsiVareni a hlavně #sRadostiABezStresu

Vaše #AlishaEasyCooking

Alisha

Další recepty a rady naleznete:

Fotogalerie:

Zapečený chleba - příprava
Zapečený chleba – příprava
Zapečený chleba po italsku
Zapečený chleba po italsku

Redakce Bulvar24.cz

Share